Café med produktionskøkken til leje på Aarhus Ø

Generationernes Hus består af ungdoms-, familie-, handicap-, ældre- og plejeboliger (i alt 304 almene boliger), en daginstitution og sundhedsklinik. Huset har en fantastisk beliggenhed i den levende og mangfoldig bydel tæt på Aarhus centrum, grønne områder og havnen.

Generationernes Hus er nyopført og indeholder ud over ovennævnte også i stueplan en café med tilknyttet rummeligt produktionskøkken på 210 kvm. med stor depot-, køle- og frysekapacitet. Det indendørs caféområde er 198 kvm., og der er mulighed for udeservering. Udover betjening af caféen, skal køkkenet også levere mad til daginstitutionen, som rummer op til 150 børn. Derudover skal det være muligt for beboere i ældreboliger med et fritvalgsbevis at modtage mad fra caféen. Der kan desuden være behov for levering af mad til 24 handicapboliger. I huset er der flere mødelokaler og et konferencerum, og derfor skal caféen kunne levere forplejning til møder og arrangementer.

Generationernes Hus er et visionært hus, hvor fællesskab, rummelighed og frivillighed er i fokus. Derfor er der et ønske om, at caféen drives med særligt socialt sigte i forhold til at imødekomme husets beboere, brugere og besøgende. Det ønskes, at lejeren vil indgå som en aktiv del af huset og være en samarbejdspartner for husets ledelse, således vi i fællesskab kan understøtte visionen. Derudover er det væsentligt, at caféen er indbydende for lokalsamfundet, således vi kan skabe et lokalt miljø med samvær og nærvær – og ikke mindst liv i huset. For at sikre en café som kan benyttes af alle i Huset, og Aarhus Ø’s øvrige beboere og besøgende på Aarhus Ø, skal priserne være rimelige og imødekommende.

Da caféen er et centralt rum i huset, er caféen forpligtet til at holde åben kl. 10-21, men med mulighed for at udvide åbningstiden. Eventuelle lukkedage kan aftales med den daglige ledelse. Da der er mange beboere, medarbejdere og besøgende i huset, er der et ønske om, at caféen kan levere mad og drikkevarer ”to go” samt enkelte ”kioskvarer”. Den årlige leje vil være 105.000 kr. og lejer skal stille kontant depositum på 3 måneders leje. Al indvendig vedligeholdelse påhviler lejer, der tillige betaler for forbrug af el, vand og varme med mere. Maden skal leve op til Aarhus Kommunes krav om økologi ( pt. 60 % ) og klimapolitik.

Det forventes, at caféen og køkkenet kan levere mad pr. 1. november 2020.

Vi fremviser gerne lejemålet for interesserede og giver yderligere information. Kontakt venligst konsulent Lise Hanghøj – telefon 30369461 eller chef for Generationernes Hus Allan Tambo Christiansen - tlf. 51566536 Ansøgning mærket Café - Generationernes Hus sendes til: post@mso.aarhus.dk senest den 11. september 2020, kl. 12.00. Der vil efter ansøgningsfristens udløb blive inviteret til dialogmøde.