Gå til hovedindhold

Til boligsøgende

Er du interesseret i at bo i Generationernes Hus? Her kan du læse mere om boligtyper, boformer og hvordan du selv kan komme til at bo i huset.

 • Læs op

Indhold

  Generationernes Hus er et socialt og innovativt boligprojekt, som er skabt i et samarbejde mellem Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening.

  Med Generationernes Hus har man ønsket at udvikle idéen om dét at bo og bringe mennesker sammen under ét tag. I huset finder du derfor både boliger, daginstitution, kulturtilbud og fællesfaciliteter, som alle er skabt med fællesskab og mangfoldighed for øje.

  Det er et helt enestående og spændende bolig- og velfærdsprojekt, som vi sammen med Brabrand Boligforening har søsat. Beboere, naboer, gæster og medarbejdere skal samarbejde om at skabe et hus, der understøtter fællesskaber på tværs af generationer og livssituationer

  Kristian Dall, Leder for Generationernes Hus

  I huset er der 304 familie-, ungdoms-, ældre- og plejeboliger samt boliger til mennesker med handicap. Generationernes Hus byder desuden på en integreret daginstitution med plads til 150 børn, en sundhedsklinik for beboere på Aarhus Ø samt caféen Øens Madhus, der er åben for alle.

  Herudover finder man konferencelokaler, multisal, træningsfaciliteter, spektakulære kunstværker og adskillige fællesfaciliteterne for husets beboere.

  Læs mere om boliger

  Sidst opdateret: 29. november 2023